Cane-Toad: What Happened to Baz? Ilmaiset Elokuvat Netissä Suomi


Cane-Toad: What Happened to Baz? 2002, Elokuva ei ole mikään hämmästyttävä elokuva. Jos on jotain voin sanoa, se on, että se on paras superhero elokuva, jonka olen nähnyt. Sen lisäksi, että sillä on vaikuttavat palaset ja tarpeeksi toimintaa, joka kestää elämäsi, sillä on emotionaalinen ydin ja sinä itse asiassa välität jokaisesta yksittäisestä merkistä. Kaiken kaikkiaan tämä elokuva on täynnä kaikki tarvittavat jännitykset ja vuodot ja on ensiluokkainen toimintaelokuva. Se on myös hyvä yhdistelmä koominen arvo ja paljon vakavuutta

Täydellinen johtaja tähän, hänen äänensä, hänen komedian tasapainonsa, toiminta ja tunteet sekoitettiin täydellisesti ja ohjaaminen ei olisi ollut helppoa.

Elokuva on vahva niin monilla tasoilla, erinomaisia hahmoja, upeita maailmoita, on emotionaalinen ja humoristinen.

Cane-Toad: What Happened to Baz? Suomalaisia Elokuvia Netissä.


Elokuva on niin viihdyttävä, non-stop seikkailu, mutta myös tietää, milloin tasapainottaa enemmän dramaattisia teemoja. Maisemat ja maailmat ovat näyttäviä, visuaaliset tehosteet yläpäätä. Oli hienoa nähdä joitakin pienempiä motiiveja heitetty, joita ei saa välttämättä kiinni säännöllisillä katsojat, mutta jolla elokuva fanit varmasti kiitollisia myös.


Cane-Toad: What Happened to Baz? suoratoisto elokuvat - dataa
  • Näyttö : 720p-1080p-1080i HDTV 1280×720-1920×1080-1440×1080.
  • Tunnisteet : Animaatio
  • Kieli : Finnish-Englanti
  • Kesto : 1h 53 min.
  • Vuonna : 2002.
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, EL, IX, SV, BY, TY, TR, BD, WI, VC, AD.
  • Videotyyppi : MPE,RM,MP4,MXF,f4a,.mpeg.
  • IMDB Rating : 7.9/10 (31302 votes).
  • Tiedoston Koko : 421 MB.
  • Yhteensä Lataa : 5765
  • Yhteensä katsaus : 4028


  • Elokuva oli mahtava katsella. Amazing merkkiä, elävä kuvaus, suuri vuoropuhelua, paljon huumoria, soundtrack oli mukavaa, tarina jännittävä. Tämä ihana seikkailu ja sen kiehtova kirjaimet ovat mielessä jo pitkään.

    Ensinnäkin on hauskaa. Todellisen sydämenpaljaisen alkamisen jälkeen kaikki menee hieman vääräksi, sekoittamalla rämäpäinen sci fi toimia elämää suurempia merkkejä, ja vaikka aluksi voi olla hieman ymmällään, se kaikki yksinkertaistuu pian yksinkertaiseksi juoneksi.

    Cane-Toad: What Happened to Baz? Lataa Elokuvia Ilmaiseksi Netistä


    Pähkinänkuoressa tämä on hyvä elokuva. Se on täynnä hauskaa ja nautinnollista merkkejä, mutta myös siinä on kohtuullinen osuus alhaiskuista ja kuolleista lyönneistä.

    Löydät taistelu kohtauksia yllin kyllin, mistä todella nautin, ja siellä on tämä erityinen kohtaus, kun elokuva astuu sisään ja ulos kuutamossa, jota todella rakastin. Elokuva yhteenveto: sekoitus romantiikkaa, toimintaa, taikuutta ja onnea. Muuten näyttelijällä on erittäin hauska kohtaus, emmekä yksinkertaisesti voineet lopettaa nauraa. Minun neuvoni on, että tämä elokuva on ehdottomasti kannattaa kokeilla. Itse asiassa, jos minulla on mahdollisuus, varmasti menen katsomaan sitä toista kertaa. Onnea kaikille cast & miehistö.

    Kommentit