Oui-Oui: N'abandonne jamais Oui-Oui Katso Filmejä Netistä


Oui-Oui: N'abandonne jamais Oui-Oui , Elokuva onnistutaan lumoavaa pala elokuva ansiosta rikas tarina täynnä käänteitä ja että et näe tulossa, erinomainen kameratyö, erinomainen ohjaaminen, erinomainen pukusuunnittelu, ja unohtumattomia esityksiä ensemble cast. En paljasta, mitä tarina kertoo koska se on jotain, sinun täytyy nähdä itse, mutta sanaani se, sen kannattaa katsella.

Jos rakastat vanhoja vanhanaikaisia elokuvateattereita, tämä on yksi, joka sinun täytyy nähdä.

Monen kuukauden lukemisen tämän elokuvan jälkeen, katsella kuvia elokuvasta, ja muita erilaisia tehtäviä, joihin liittyy vakava tarve nähdä tämä elokuva, Olen vihdoin saanut kopion. Leikkipainiketta painettiin, valot olivat pois päältä ja olin valmis katselemaan. Jopa avaamisesta kohtaus jätti minut kunnioitusta johtuu kauniita yksityiskohtia otettu jokaisen palan tämän elokuvan. Ehdottomasti hämmästyttävää.

Lopussa, yhdistelmä paljon tunteita, syvällinen erotiikkaa ja älykäs tarina elokuvan mukana erinomainen näyttelijöiden ja ohjannut yksi maailman parhaista johtajista tekee tämä yksi parhaista kauden draamoja koskaan tehty elokuvan historiasta. Paitsi genre fanit ihastuvat tämän elokuvan mutta mitään aikuisen aidosti kiinnostunut elokuva pitäisi katsoa tämä nykyaikainen mestariteos.

Oui-Oui: N'abandonne jamais Oui-Oui Elokuvia Ilmaiseksi Netistä.


Yksi asia on puututtava, elokuva on varsin selkeä. He eivät koskaan tuntea olonsa orvoksi, ja he eivät ole siellä vain sen itsensä vuoksi. Merkkien välinen suhde ja sen fyysinen esitys ovat kalvon osia. Se on elokuva passion, väärinkäytön, mustasukkaisuuden, petoksen ja petoksen, mutta ennen kaikkea, se on epätavallinen rakkaustarina, joka tekee yhden rakkauden ja vihan päähenkilöt samanaikaisesti. Se on alkuperäinen ja rohkea taideteos, joka pysyy katsojien kanssa kauan sen jälkeen, kun se on valmis.


Oui-Oui: N'abandonne jamais Oui-Oui suoratoisto elokuvat - data
  • Video : 720p-1080p-1080i WEB-DL 1920×1080-1280×720-1440×1080.
  • Tunnisteet :
  • Kieli : Englanti-Finnish
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, TR, LF, KC, YB, JE, EC, VG, UU, IB, QR.
  • Time : 1h 48 min.
  • Download : 6539
  • Kokonaismäärä : 275
  • Vuoden : .
  • Tiedoston tyyppi : AVCHD,FLV,MP4,FLV,flv,.mp2.
  • IMDB Rating : 8.5/10 (92322 votes).
  • Tiedoston Koko : 478 MB.


  • En muista, milloin viimeksi katselin elokuvaa, joka kuivattiin täysin minut juoni. Aika lensi, ja kun se oli tehty, istuin siellä vain kunnioittavasti. Miten tämä elokuva kuvaa ihmisen Degeneroituneisuuden ahneus, myötätunto ja rakkaus on vain mindbogglingly nero.

    Tämä muistutti minua siitä, miten hyviä elokuvia voi olla. No nonsense, jut puhdas raaka tarina kerrottavanaan.

    Oui-Oui: N'abandonne jamais Oui-Oui Elokuvien Lataus Netistä


    Elokuvan casting on täydellinen. Melodraattiset esitykset ovat täydellisiä. Elokuvataide, tuotannon suunnittelu ja pisteet ovat täydellisiä. Suunta on täydellinen. Jokainen kehys, jokaisen kameran liike, jokainen suorituskyky tuntuu täydelliseltä kalibroimiselta maksimaaliseen vaikutukseen.

    Kommentit